Kvalitet, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u razvoj resursa i kapaciteta postali su imperativ našeg poslovanja!

O nama

Hrabre ideje, veštine i ogroman trud uložen u prilagođavanje stalnim zahtevima tržišta rezultovali su velikim brojem promena u poslovanju, proizvodima i uslugama. Zato danas,tri decenije kasnije naš tim čini više od 100 zaposlenih, različitih specijalnosti (agronomi, ekonomisti, tehnolozi, labotanti, mašinci, električari, mlinari i ostali nama bitni profili).

Uspeh je zajednički cilj naših partnera i nas, zato stalno motivišemo jedni druge da postižemo više. Kako bi što efikasnije realizovali Vaše zahteve, stalno inoviramo poslovanje, proširujemo i usavršavamo proizvodne kapacitete i razvijamo logistička rešenja.

Tradicija

Pod prepoznatljivim logoom, više od dve decenije dobavljači smo naših proizvoda kupcima u Vojvodini, Srbiji s tim da 40 % naše proizvodnje expotrujemo. Ovaj uspeh postigli smo negujući stabilne partnerske odnose sa više od 350 dobavljača i više od 400 kupaca. Činjenica da i danas sarađujemo sa istim partnerima kao na početku, govori u prilog tome da smo kompanija koja neguje tradiciju, kvalitet i predanost. Prepoznatljivi smo kao pouzdan partner koji poštuje svakog učesnika u lancu, kako proizvodnje tako i realizacije posla i to je vrednost koju ćemo očuvati i u budućnosti.
0
Godina rada i iskustva
0
+
Zadovoljnih kupaca i saradnika
0
+
Posvećenih i vrednih radnika

Vrednosti

Kvalitet, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u razvoj resursa i kapaciteta postali su imperativ našeg poslovanja.

Te vrednosti od samog početka do danas određuju način na koji radimo, kvalitet koji nudimo i dajemo kupacu, partneru i zaposlenom je nenadmašan.

Misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga, uz stručnu podršku zaposlenih, stvoriti najbolje uslove za potrošače.

Ostvarenju naše misije posvećeni su svi zaposleni koji dele korporativne vrednosti, poslovno okruženje i poverenje.

VIZIJA

Negujući partnerske odnose , brigu o kupcima i zaposlenima, trudimo se postati sinonim za kompaniju koja konstantno unapređuje svoje poslovanje, kreira i usavršava poslovne navike , stvara prijatan ambijant u kolektivu i novu vrednost za kupca. Implementiramo najsavremenije održive biznis modele , podižemo standarde u poslovanju sa ciljem našeg rasta.